Zien: dit is de opvolger van Lilian Marijnissen als SP-fractievoorzitter (video)

Zien: dit is de opvolger van Lilian Marijnissen als SP-fractievoorzitter (video)

Woensdag 13 december 2023 om 13:37

Zien: dit is de opvolger van <em>Lilian Marijnissen</em> als SP-fractievoorzitter (video) Jimmy Dijk is gekozen tot de nieuwe lijsttrekker van de SP. Dat maakt de partij woensdagochtend bekend tijdens een persconferentie. Dijk volgt de zondag afgetreden Lilian Marijnissen op als fractievoorzitter. Marijnissen verlaat ook de Tweede Kamer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Honderden personen eisen staakt-het-vuren in Gaza vanuit Den Haag Bekijk deze video » Stormramp bij Kerstcircus Haarlem: hoofdtent verwoest door storm Elin Bekijk deze video » Wéér aanslag bij loodgieter Vlaardingen: 'De scherven liggen op de grond' Bekijk deze video »
Politiek :

Jimmy Dijk is gekozen tot de nieuwe lijsttrekker van de SP. Dat maakt de partij woensdagochtend bekend tijdens een persconferentie. Dijk volgt de zondag afgetreden Lilian Marijnissen op als fractievoorzitter. Marijnissen verlaat ook de Tweede Kamer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's