Geert Wilders toont geen reflectie in Kamerdebat: 'Ik bied nergens excuses voor aan' (video)

Geert Wilders toont geen reflectie in Kamerdebat: 'Ik bied nergens excuses voor aan' (video)

Woensdag 13 december 2023 om 15:01

PVV-leider Geert Wilders weigerde woensdag in een Tweede Kamerdebat eerdere omstreden uitspraken terug te nemen.

<em>Geert Wilders</em> toont geen reflectie in Kamerdebat: 'Ik bied nergens excuses voor aan' (video) PVV-leider Geert Wilders weigerde woensdag in een Tweede Kamerdebat eerdere omstreden uitspraken terug te nemen. ExcusesMeerdere kamerleden vielen de PVV-leider aan op zijn ongeloofwaardigheid als milde variant van zichzelf. Wilders weigert echter enige reflectie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Afscheid Cilly Dartell woensdag 13 december in kerk De Duif in Amsterdam Bekijk deze video » Zien: dit is de opvolger van Lilian Marijnissen als SP-fractievoorzitter (video) Bekijk deze video » Zien: Frans Timmermans vergelijkt Geert Wilders met witte haai uit Finding Nemo (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Excuses
Meerdere kamerleden vielen de PVV-leider aan op zijn ongeloofwaardigheid als milde variant van zichzelf. Wilders weigert echter enige reflectie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's