ZIEN: Numidia vliegt door de lucht tijdens optreden

ZIEN: Numidia vliegt door de lucht tijdens optreden

ZIEN: <em>Numidia</em> vliegt door de lucht tijdens optreden Numidia, die bekend is geworden door Beste Zangers, vloog gisteravond door de lucht tijdens een optreden. Bekijk de beelden hierboven. Songfestival 2024De zangeres wilde graag meedoen aan het Songfestival en veel Nederlanders hoopte dat Numidia onze songfestivalinzending zou worden. Maar helaas voor hen is het Joost Klein geworden. Evert Santegoeds en Cornald Maas zijn wel fan van Joost. Kom op, je kunt de morgen niet beginnen met het nieuws dat #JoostKlein ons vertegenwoordigt op het Eurovisie #Songfestival en niet publiekslieveling #Numidia.— Theo Teitsma (@theoteitsma) December 11, 2023 Bekijk de concertbeelden met een vliegende Numidia hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers in Ahoy: Numidia en Douwe Bob kondigen eerste zangers aan Bekijk deze video » Zien: Joost Klein topfavoriet om Nederland te vertegenwoordigen op Eurovisiesongfestival in Malmö Bekijk deze video » Songfestival 2024: wie denk jij dat de Nederlandse inzending wordt? Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Numidia vliegt door de lucht tijdens optreden

Numidia, die bekend is geworden door Beste Zangers, vloog gisteravond door de lucht tijdens een optreden. Bekijk de beelden hierboven.

Songfestival 2024
De zangeres wilde graag meedoen aan het Songfestival en veel Nederlanders hoopte dat Numidia onze songfestivalinzending zou worden. Maar helaas voor hen is het Joost Klein geworden. Evert Santegoeds en Cornald Maas zijn wel fan van Joost.

Bekijk de concertbeelden met een vliegende Numidia hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's