Evert Santegoeds spreekt vol lof over songfestivalinzending Joost Klein: "Sympathieke gozer"

Evert Santegoeds spreekt vol lof over songfestivalinzending Joost Klein: "Sympathieke gozer"

<em>Evert Santegoeds</em> spreekt vol lof over songfestivalinzending <em>Joost Klein</em>: &quot;Sympathieke gozer&quot; Eerder gaf Cornald Maas zijn mening over Joost Klein. Ook horen we reacties van o.a. Evert Santegoeds in Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven. Vrolijk"Ik denk dat dit een hele vrolijke keuze is. Hij is een sympatieke gozer die er alles uithaalt", aldus Evert. Maar kan hij ook zingen?, vraagt Bram Moszkowicz zich af. Bekijk de video van Shownieuws hierboven met fragmenten van Joosts optredens. Het Songfestival vindt in 2024 plaats tussen 7 en 11 mei in Malmö. Bekijk ook Hans Kazàn: 'Mijn tiende kleinkind is 'met de helm' geboren en helderziende' (Shownieuws) Bekijk deze video » Cornald Maas over Joost Klein: "Op save spelen daar schiet je nooit zoveel mee op" Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 12 december 2023 om 10:36

Eerder gaf Cornald Maas zijn mening over Joost Klein. Ook horen we reacties van o.a. Evert Santegoeds in Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven.

Vrolijk
"Ik denk dat dit een hele vrolijke keuze is. Hij is een sympatieke gozer die er alles uithaalt", aldus Evert. Maar kan hij ook zingen?, vraagt Bram Moszkowicz zich af. Bekijk de video van Shownieuws hierboven met fragmenten van Joosts optredens.

Het Songfestival vindt in 2024 plaats tussen 7 en 11 mei in Malmö.

Actuele video's

Meer actuele video's