Slotaflevering Rooijakkers over de Vloer met Robert de Hoog over kersverse huwelijk (video)

Slotaflevering Rooijakkers over de Vloer met Robert de Hoog over kersverse huwelijk (video)

Slotaflevering <em>Rooijakkers over de Vloer</em> met Robert de Hoog over kersverse huwelijk (video) Frans Bauer was laatst in Rooijakkers over de Vloer buitengewoon geëmotioneerd om een microfoon, bekijk het fragment hierboven. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de Vloer. Dit keer is Robert de Hoog te gast, vooral bekend om zijn rol als Tatta in de hitserie Mocro Maffia. Bekijk alvast wat beelden in de promo hieronder. Huwelijk"Vanavond ga ik voor de laatste keer dit seizoen over de vloer bij een bekendere Nederlander. Acteur Robert de Hoog, jazeker Tatta uit Mocro Maffia, vertelt zijn verhaal. Over accenten aanleren, de serie Sleepers, zijn verse huwelijk en… het bakken van spritsen", schrijft Art op zijn Instagrampagina. Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Art Rooijakkers (@artrooijakkers) Bekijk ook Nicolette Kluijver: 'Zo zit het nu tussen mij en mijn ex-man Joost' (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video » Zondag in Rooijakkers over de Vloer: Robert de Hoog over de serie Sleepers Bekijk deze video »
TV :
Slotaflevering Rooijakkers over de Vloer met Robert de Hoog over kersverse huwelijk (video)
Zondag 2 juli 2023 om 12:29

Frans Bauer was laatst in Rooijakkers over de Vloer buitengewoon geëmotioneerd om een microfoon, bekijk het fragment hierboven.

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de Vloer. Dit keer is Robert de Hoog te gast, vooral bekend om zijn rol als Tatta in de hitserie Mocro Maffia. Bekijk alvast wat beelden in de promo hieronder.

Huwelijk
"Vanavond ga ik voor de laatste keer dit seizoen over de vloer bij een bekendere Nederlander. Acteur Robert de Hoog, jazeker Tatta uit Mocro Maffia, vertelt zijn verhaal. Over accenten aanleren, de serie Sleepers, zijn verse huwelijk en… het bakken van spritsen", schrijft Art op zijn Instagrampagina.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's