ZIEN: gerechtigheid voor Carlo Heuvelman, OM eist tot 10 jaar cel in hoger beroep fataal geweld Mallorca

ZIEN: gerechtigheid voor Carlo Heuvelman, OM eist tot 10 jaar cel in hoger beroep fataal geweld Mallorca

Donderdag 14 december 2023 om 10:38

In het hoger beroep heeft het Openbaar Ministerie opnieuw celstraffen tot 10 jaar geëist tegen de verdachten in de zaak van het fatale uitgaansgeweld waarbij Carlo Heuvelman om het leven kwam. Sanil B., de hoofdverdachte, hoorde de hoogste straf tegen zich eisen vanwege het excessieve uitgaansgeweld op het Spaanse eiland Mallorca.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: gerechtigheid voor <em>Carlo Heuvelman</em>, OM eist tot <em>10 jaar cel</em> in hoger beroep fataal geweld <em>Mallorca</em> In het hoger beroep heeft het Openbaar Ministerie opnieuw celstraffen tot 10 jaar geëist tegen de verdachten in de zaak van het fatale uitgaansgeweld waarbij Carlo Heuvelman om het leven kwam. Sanil B., de hoofdverdachte, hoorde de hoogste straf tegen zich eisen vanwege het excessieve uitgaansgeweld op het Spaanse eiland Mallorca. Tekst gaat verder onder de video. Carlo HeuvelmanOp de nacht van 13 op 14 juli 2021 werd de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen geslagen en geschopt, waardoor hij het bewustzijn verloor. Vier dagen later overleed hij in het ziekenhuis als gevolg van hersenletsel. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Clarice Stenger over strafeis Mallorca-zaak: 'Laatste woord niet over gezegd' (video) Bekijk deze video » Video: rechtbank doet uitspraak in Mallorca-zaak Carlo Heuvelman Bekijk deze video » Familie doodgeschopte Carlo Heuvelman richt zich emotioneel tot verdachten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Carlo Heuvelman
Op de nacht van 13 op 14 juli 2021 werd de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen geslagen en geschopt, waardoor hij het bewustzijn verloor. Vier dagen later overleed hij in het ziekenhuis als gevolg van hersenletsel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's