Vandaag Inside gemist? Johan Derksen laat zich niet misleiden door Frans Timmermans

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen laat zich niet misleiden door Frans Timmermans

Donderdag 14 december 2023 om 11:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen reageert in Vandaag Inside op de uitspraken van Frans Timmermans over Geert Wilders. De GroenLinks/PvdA-leider vergeleek Wilders met een personage uit Finding Nemo.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> laat zich niet misleiden door <em>Frans Timmermans</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen reageert in Vandaag Inside op de uitspraken van Frans Timmermans over Geert Wilders. De GroenLinks/PvdA-leider vergeleek Wilders met een personage uit Finding Nemo. Tekst gaat verder onder de video. Uitspraken TimmermansTimmermans vergelijkt Geert Wilders met de witte haai Bruce van Finding Nemo, die zegt vegetarisch te zijn, maar als hij bloed ruikt zich niet kan bedwingen. "Zinloos gelul", aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Uitspraken Timmermans
Timmermans vergelijkt Geert Wilders met de witte haai Bruce van Finding Nemo, die zegt vegetarisch te zijn, maar als hij bloed ruikt zich niet kan bedwingen. "Zinloos gelul", aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's