Video: Oprah Winfrey gebruikt speciale medicatie voor gewichtsbehoud

Video: Oprah Winfrey gebruikt speciale medicatie voor gewichtsbehoud

Donderdag 14 december 2023 om 12:44

In een interview met het Amerikaanse tijdschrift People deelt Oprah Winfrey haar dieetgeheim. De presentatrice, dit jaar uitgeroepen tot de meest invloedrijke vrouw in de Verenigde Staten, maakt gebruik van een op doktersvoorschrift verkrijgbaar medicijn om haar te ondersteunen bij het behouden van een stabiel gewicht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Oprah Winfrey</em> gebruikt speciale <em>medicatie</em> voor <em>gewichtsbehoud</em> In een interview met het Amerikaanse tijdschrift People deelt Oprah Winfrey haar dieetgeheim. De presentatrice, dit jaar uitgeroepen tot de meest invloedrijke vrouw in de Verenigde Staten, maakt gebruik van een op doktersvoorschrift verkrijgbaar medicijn om haar te ondersteunen bij het behouden van een stabiel gewicht. Tekst gaat verder onder de video. SchaamteOprah geeft ook aan dat ze er klaar mee is altijd schaamte te hebben gevoeld over haar gewicht: "Het was 25 jaar lang een publieke sport om mij belachelijk te maken. Ik ben beschuldigd en belachelijk gemaakt, en ik maakte mezelf ook belachelijk en voelde me schuldig" Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Britney Spears doet boekje open over ex bij Oprah Winfrey Bekijk deze video » RTL Boulevard: Oprah Winfrey hoopt op verzoening tussen de prinsen Harry en William Bekijk deze video » Oprah Winfrey biedt hulp aan slachtoffers bosbranden Hawaï (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :

Schaamte
Oprah geeft ook aan dat ze er klaar mee is altijd schaamte te hebben gevoeld over haar gewicht: "Het was 25 jaar lang een publieke sport om mij belachelijk te maken. Ik ben beschuldigd en belachelijk gemaakt, en ik maakte mezelf ook belachelijk en voelde me schuldig"

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's