Oprah Winfrey biedt hulp aan slachtoffers bosbranden Hawaï (RTL Boulevard)

Oprah Winfrey biedt hulp aan slachtoffers bosbranden Hawaï (RTL Boulevard)

Zaterdag 12 augustus 2023 om 21:46

In RTL Boulevard zien we beelden van de vreselijke ramp die Hawaï heeft getroffen. Sinds dinsdagavond hebben bosbranden op het eiland Maui, het historische stadje Lahaina en de natuur voor een groot deel in de as gelegd.

Oprah Winfrey
Daarbij zijn 80 mensen omgekomen en dat dodental zal oplopen is de verwachting. Artiesten, politici en celebrities betuigen hun steun en bieden hulp zoals talkshowkoningin Oprah Winfrey. Zij is daar ter plaatse om de handen uit de mouwen te steken en heeft spullen meegenomen voor de vele slachtoffers.

Bekijk het in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oprah Winfrey</em> biedt hulp aan slachtoffers bosbranden <em>Hawaï</em> (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard zien we beelden van de vreselijke ramp die Hawaï heeft getroffen. Sinds dinsdagavond hebben bosbranden op het eiland Maui, het historische stadje Lahaina en de natuur voor een groot deel in de as gelegd. Oprah WinfreyDaarbij zijn 80 mensen omgekomen en dat dodental zal oplopen is de verwachting. Artiesten, politici en celebrities betuigen hun steun en bieden hulp zoals talkshowkoningin Oprah Winfrey. Zij is daar ter plaatse om de handen uit de mouwen te steken en heeft spullen meegenomen voor de vele slachtoffers. Bekijk het in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Welke B&B eigenaren vinden nieuwe partner volgens de kijker? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Tim Oliehoek over 'Talk To Me, 'beste horrorfilm van 2023' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » De Bevers verhuizen naar hun 10e droomhuis in 15 jaar tijd (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Oprah Winfrey biedt hulp aan slachtoffers bosbranden Hawaï (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's