Video: kritisch nummer Sem Konijn gaat viraal na akkefietje met gemeente Rotterdam

Video: kritisch nummer Sem Konijn gaat viraal na akkefietje met gemeente Rotterdam

Donderdag 14 december 2023 om 22:28

Video: kritisch nummer <em>Sem Konijn</em> gaat viraal na akkefietje met gemeente Rotterdam Het leven van theaterstudent Sem Konijn staat even helemaal op zijn kop. Door één instagrambericht, waarin hij de gemeente Rotterdam op het matje roept en een kritisch nummer zingt, wordt hij bedolven onder lovende berichten. Onder andere van Jochem Myjer en Tim Hofman. 'Heel onwerkelijk', reageert hij in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man uit Kampen (46) doodgestoken, verdachte aangehouden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video) Bekijk deze video »
TV :

Het leven van theaterstudent Sem Konijn staat even helemaal op zijn kop. Door één instagrambericht, waarin hij de gemeente Rotterdam op het matje roept en een kritisch nummer zingt, wordt hij bedolven onder lovende berichten. Onder andere van Jochem Myjer en Tim Hofman. 'Heel onwerkelijk', reageert hij in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's