Hart van Nederland: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video)

Hart van Nederland: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video)

Donderdag 14 december 2023 om 16:12

Bij een bedrijfsongeval in Wijnjewoude is donderdagochtend een man overleden. Dat meldt de Arbeidsinspectie aan Hart van Nederland.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video) Bij een bedrijfsongeval in Wijnjewoude is donderdagochtend een man overleden. Dat meldt de Arbeidsinspectie aan Hart van Nederland. Lees verder onder de video. HeftruckDe man werkte in een bakkerij aan een defecte heftruck en raakte bekneld. 'Dit ongeval heeft een enorme impact op alle nabestaanden en betrokkenen', aldus een woordvoerder van de Arbeidsinspectie. Volgens Hart van Nederland wordt er nog onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. VVD-leider Dilan Yesilgöz stelt stemming spreidingswet uit: 'Helemaal niet zo gek' Bekijk deze video » ZIEN: gerechtigheid voor Carlo Heuvelman, OM eist tot 10 jaar cel in hoger beroep fataal geweld Mallorca Bekijk deze video » Dodelijk ongeluk in Ugchelen: 16-jarige fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen Bekijk deze video »
Nieuws :

Heftruck
De man werkte in een bakkerij aan een defecte heftruck en raakte bekneld. 'Dit ongeval heeft een enorme impact op alle nabestaanden en betrokkenen', aldus een woordvoerder van de Arbeidsinspectie. Volgens Hart van Nederland wordt er nog onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's