Hart van Nederland: man uit Kampen (46) doodgestoken, verdachte aangehouden (video)

Hart van Nederland: man uit Kampen (46) doodgestoken, verdachte aangehouden (video)

Donderdag 14 december 2023 om 16:45

<em>Hart van Nederland</em>: man uit Kampen (46) doodgestoken, verdachte aangehouden (video) Een 46-jarige man uit Kampen is woensdagavond in het ziekenhuis overleden aan de verwondingen van een steekpartij eerder die avond. De man raakte aan het begin van de avond gewond. Na de steekpartij is een 52-jarige man uit Kampen aangehouden. Volgens Hart van Nederland is de politie nog volop aan het onderzoeken wat zich precies heeft afgespeeld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Uniek kerstspektakel: PVV-fan creëert reusachtige Geert Wilders met 4250 kerstlampjes Bekijk deze video » Dodelijk ongeluk in Ugchelen: 16-jarige fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

Een 46-jarige man uit Kampen is woensdagavond in het ziekenhuis overleden aan de verwondingen van een steekpartij eerder die avond. De man raakte aan het begin van de avond gewond. Na de steekpartij is een 52-jarige man uit Kampen aangehouden. Volgens Hart van Nederland is de politie nog volop aan het onderzoeken wat zich precies heeft afgespeeld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's