'Mark Baanders is authentiek, echt een talent' (Vandaag Inside)

'Mark Baanders is authentiek, echt een talent' (Vandaag Inside)

Vrijdag 15 december 2023 om 10:36

Mark Baanders, die de afgelopen maanden grote bekendheid verwierf dankzij zijn deelname aan Expeditie Robinson maar tegelijkertijd ook de tv-flop Serious Christmas presenteert, wordt geprezen door Rutger Castricum: 'Het is echt een hele leuke gozer en echt een talent. Hij is authentiek en eigenzinnig en dat vind ik leuk, we hebben al zoveel dat op elkaar lijkt.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

'Mark Baanders is authentiek, echt een talent' (<em>Vandaag Inside</em>) Mark Baanders, die de afgelopen maanden grote bekendheid verwierf dankzij zijn deelname aan Expeditie Robinson maar tegelijkertijd ook de tv-flop Serious Christmas presenteert, wordt geprezen door Rutger Castricum: 'Het is echt een hele leuke gozer en echt een talent. Hij is authentiek en eigenzinnig en dat vind ik leuk, we hebben al zoveel dat op elkaar lijkt.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's