Tragisch auto-ongeluk in Buitenpost: 22-jarige man overleden, overige inzittenden naar ziekenhuis

Tragisch auto-ongeluk in Buitenpost: 22-jarige man overleden, overige inzittenden naar ziekenhuis

Vrijdag 15 december 2023 om 13:16

Donderdagavond heeft er op het Oost in Buitenpost een fataal ongeval plaatsgevonden, waarbij een 22-jarige man uit de gemeente Achtkarspelen is overleden na een botsing van een auto tegen een boom. Twee andere inzittenden van de auto raakten gewond.

Tekst gaat verder onder de video.

Tragisch auto-ongeluk in <em>Buitenpost</em>: 22-jarige man <em>overleden</em>, overige inzittenden naar <em>ziekenhuis</em> Donderdagavond heeft er op het Oost in Buitenpost een fataal ongeval plaatsgevonden, waarbij een 22-jarige man uit de gemeente Achtkarspelen is overleden na een botsing van een auto tegen een boom. Twee andere inzittenden van de auto raakten gewond. Tekst gaat verder onder de video. InzittendenTwee van de drie inzittenden in de auto zaten bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. Helaas kwam medische hulp te laat voor de 22-jarige man; hij overleed ter plekke aan de opgelopen verwondingen. Een 18-jarige vrouw uit de gemeente Achtkarspelen is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, terwijl een 21-jarige vrouw uit Noardeast-Fryslân voor medische controle naar het ziekenhuis is gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video) Bekijk deze video » Steekpartij bij burenruzie Kerkrade: blaffende hond wordt afgevoerd Bekijk deze video »
Nieuws :

Inzittenden
Twee van de drie inzittenden in de auto zaten bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. Helaas kwam medische hulp te laat voor de 22-jarige man; hij overleed ter plekke aan de opgelopen verwondingen. Een 18-jarige vrouw uit de gemeente Achtkarspelen is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, terwijl een 21-jarige vrouw uit Noardeast-Fryslân voor medische controle naar het ziekenhuis is gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's