Bekijk de trailer van Griselda: de serie met Sofia Vergara vanaf 25 januari te bingen

Bekijk de trailer van Griselda: de serie met Sofia Vergara vanaf 25 januari te bingen

Donderdag 14 december 2023 om 15:30

Eén van de eerste grote series van 2024 die je op Netflix kunt bekijken is de biografische misdaadserie Griselda, waarin Sofia Vergara de rol van "Godmother" Griselda Blanco zal spelen. De miniserie, bestaande uit 8 afleveringen, is op 25 januari te bingen.

De serie is geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Griselda Blanco, die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco in het Miami van de jaren 70-80 moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken.

Bekijk de trailer van <em>Griselda</em>: de serie met Sofia Vergara vanaf 25 januari te bingen Eén van de eerste grote series van 2024 die je op Netflix kunt bekijken is de biografische misdaadserie Griselda, waarin Sofia Vergara de rol van "Godmother" Griselda Blanco zal spelen. De miniserie, bestaande uit 8 afleveringen, is op 25 januari te bingen. De serie is geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Griselda Blanco, die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco in het Miami van de jaren 70-80 moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken. Bekijk de trailer hierboven. De miniserie Griselda is vanaf 25 januari te bingen op Netflix. Bekijk hier waar je vanaf 25 januari Griselda kunt streamen. Bekijk ook Bekijk de trailer van Chicken Run: Dawn of the Nugget, vanaf 15 december op Netflix Bekijk deze video » Netflix zwijmelaars opgelet: Bridgerton seizoen 3 in mei 2024 terug! Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Griselda: de serie met Sofia Vergara vanaf 25 januari te bingen

Bekijk de trailer hierboven.

De miniserie Griselda is vanaf 25 januari te bingen op Netflix. Bekijk hier waar je vanaf 25 januari Griselda kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's