Inwoners Apeldoorn mogen onterecht ontvangen energietoeslag houden (Hart van Nederland)

Inwoners Apeldoorn mogen onterecht ontvangen energietoeslag houden (Hart van Nederland)

Zaterdag 16 december 2023 om 10:41

Door een menselijk fout heeft de gemeente Apeldoorn ten onrechte bijna 600.000 euro teveel uitgekeerd aan honderden inwoners.

Tekst gaat door onder de video.

Inwoners <em>Apeldoorn</em> mogen onterecht ontvangen energietoeslag houden (<em>Hart van Nederland</em>) Door een menselijk fout heeft de gemeente Apeldoorn ten onrechte bijna 600.000 euro teveel uitgekeerd aan honderden inwoners. Tekst gaat door onder de video. Wat zou u doen?De keuze om het bedrag te houden of terug te geven ligt volledig bij de bewoners zelf. De gemeente heeft namelijk in een brief aan de betrokkenen laten weten dat ze het geld niet gaan terug eisen. "Wat zou u doen?" vroeg Hart van Nederland aan de Apeldoorners. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Steekpartij bij burenruzie Kerkrade: blaffende hond wordt afgevoerd Bekijk deze video » Illegaal vuurwerk drama in Gelderland: twee jongens gewond, een verliest hand (video) Bekijk deze video » Chaos in streekvervoer: overname Arriva zorgt voor frustraties en vertragingen Bekijk deze video »
Nieuws :

Wat zou u doen?
De keuze om het bedrag te houden of terug te geven ligt volledig bij de bewoners zelf. De gemeente heeft namelijk in een brief aan de betrokkenen laten weten dat ze het geld niet gaan terug eisen. "Wat zou u doen?" vroeg Hart van Nederland aan de Apeldoorners.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's