Chaos in streekvervoer: overname Arriva zorgt voor frustraties en vertragingen

Chaos in streekvervoer: overname Arriva zorgt voor frustraties en vertragingen

Chaos in <em>streekvervoer</em>: overname <em>Arriva</em> zorgt voor frustraties en vertragingen Sinds de overname van Arriva op 10 december heerst er chaos in het streekvervoer in het oosten van het land. Bussen zijn vaak te laat, de verbindingen zijn gebrekkig en de reistijden zijn langer. Reizigers ervaren grote frustraties, en ook veel chauffeurs hebben hun grens bereikt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook EenVandaag gemist? Wegvallen busritten heeft grote gevolgen voor ggz-instelling Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Voetganger overlijdt bij treinongeval in Groningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 15 december 2023 om 16:19

Sinds de overname van Arriva op 10 december heerst er chaos in het streekvervoer in het oosten van het land. Bussen zijn vaak te laat, de verbindingen zijn gebrekkig en de reistijden zijn langer. Reizigers ervaren grote frustraties, en ook veel chauffeurs hebben hun grens bereikt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's