Hart van Nederland: grote zoekactie naar vermiste banketbakker Olaf Roelofsen (video)

Hart van Nederland: grote zoekactie naar vermiste banketbakker Olaf Roelofsen (video)

Zaterdag 16 december 2023 om 16:23

De 59-jarige banketbakker Olaf Roelofsen uit Lelystad is sinds 25 november vermist. Zijn familie is doodongerust en naar hem op zoek. Stichting Signi Zoekhonden helpt hen daar bij. In Hart van Nederland deed de broer van Olaf een oproep.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: grote zoekactie naar vermiste banketbakker Olaf Roelofsen (video) De 59-jarige banketbakker Olaf Roelofsen uit Lelystad is sinds 25 november vermist. Zijn familie is doodongerust en naar hem op zoek. Stichting Signi Zoekhonden helpt hen daar bij. In Hart van Nederland deed de broer van Olaf een oproep. Lees verder onder de video. AutoIn de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 november was Olaf aan het werk in de banketbakkerij. Rond 07.30 uur kwam hij thuis. Vermoedelijk is hij niet veel later weer de deur uitgegaan. De banketbakker is vertrokken in zijn zwarte Ford Focus met kenteken 67-PFD-4 en de broer van Olaf roept in Hart van Nederland de kijkers op om uit te kijken naar deze auto. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mysterieus overlijden in Den Haag: recherche start grootschalig onderzoek naar dood 40-jarige man Bekijk deze video » Chaos in streekvervoer: overname Arriva zorgt voor frustraties en vertragingen Bekijk deze video » Hart van Nederland: buurtbewoners geschrokken na explosie Almere (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Auto
In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 november was Olaf aan het werk in de banketbakkerij. Rond 07.30 uur kwam hij thuis. Vermoedelijk is hij niet veel later weer de deur uitgegaan. De banketbakker is vertrokken in zijn zwarte Ford Focus met kenteken 67-PFD-4 en de broer van Olaf roept in Hart van Nederland de kijkers op om uit te kijken naar deze auto.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's