Hart van Nederland: buurtbewoners geschrokken na explosie Almere (video)

Hart van Nederland: buurtbewoners geschrokken na explosie Almere (video)

Zaterdag 16 december 2023 om 15:54

<em>Hart van Nederland</em>: buurtbewoners geschrokken na explosie Almere (video) Bewoners in Almere Poort zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.45 uur opgeschrikt door een enorme knal, meldt de politie aan Hart van Nederland. Twee bewoners van het huis dat vermoedelijk werd getroffen, waren op het moment van de knal thuis. Er raakte niemand gewond, maar er was wel veel schade. De explosie is vermoedelijk veroorzaakt door een bom die naar binnen is gegooid. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mysterieus overlijden in Den Haag: recherche start grootschalig onderzoek naar dood 40-jarige man Bekijk deze video » Halsema woest: 140 Ajax-fans gearresteerd voorafgaand aan duel tegen AEK Athene Bekijk deze video » Chaos in streekvervoer: overname Arriva zorgt voor frustraties en vertragingen Bekijk deze video »
Nieuws :

Bewoners in Almere Poort zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.45 uur opgeschrikt door een enorme knal, meldt de politie aan Hart van Nederland. Twee bewoners van het huis dat vermoedelijk werd getroffen, waren op het moment van de knal thuis. Er raakte niemand gewond, maar er was wel veel schade. De explosie is vermoedelijk veroorzaakt door een bom die naar binnen is gegooid.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's