Kerstdiner voor honden: driegangenmenu bij Brouwcafé Kareltje in Heusden (Hart van Nederland)

Kerstdiner voor honden: driegangenmenu bij Brouwcafé Kareltje in Heusden (Hart van Nederland)

<em>Kerstdiner</em> voor honden: driegangenmenu bij Brouwcafé Kareltje in Heusden (<em>Hart van Nederland</em>) Je hond leuk aankleden en een driegangen diner aanbieden met Kerst? Het kan bij Brouwcafé Kareltje in Heusden. Hier kunnen honden genieten van stukjes kip van de keurslager met haricots verts op een bedje van noedels! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Dienst Speciale Interventies houdt verdachte aan na inval in Vlissingen Bekijk deze video » Dringende opschaling: politie Groningen breidt zoekgebied voor vermiste Thomas (25) uit Bekijk deze video » Zien! Tips voor prachtige, feestelijke eettafel tijdens kerstdiner (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 17 december 2023 om 22:47

Je hond leuk aankleden en een driegangen diner aanbieden met Kerst? Het kan bij Brouwcafé Kareltje in Heusden. Hier kunnen honden genieten van stukjes kip van de keurslager met haricots verts op een bedje van noedels!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's