Serious Request: dj's Barend, Sophie en Wijnand worden opgesloten in Glazen Huis

Serious Request: dj's Barend, Sophie en Wijnand worden opgesloten in Glazen Huis

Maandag 18 december 2023 om 10:21

Zondag was de aftrap van Serious Request 2023, dit jaar komt Nederland in actie voor Stichting ALS Nederland. Luisteraars kunnen platen aanvragen in ruil voor een donatie en verder worden er massaal acties opgezet om geld in te zamelen voor het goede doel.

Non-stop radio
Uiteraard is ook het Glazen Huis weer opgebouwd, dit jaar staat het in Nijmegen. Drie dj’s laten zich weer opsluiten om tot en met Kerstavond non-stop radio te maken. Deze keer zijn dat Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman.

Bekijk de beelden van Serious Request hieronder.

Serious Request 2023 is tot en met zondag 24 december te zien, je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request.

<em>Serious Request</em>: dj's Barend, Sophie en Wijnand worden opgesloten in Glazen Huis Zondag was de aftrap van Serious Request 2023, dit jaar komt Nederland in actie voor Stichting ALS Nederland. Luisteraars kunnen platen aanvragen in ruil voor een donatie en verder worden er massaal acties opgezet om geld in te zamelen voor het goede doel. Non-stop radioUiteraard is ook het Glazen Huis weer opgebouwd, dit jaar staat het in Nijmegen. Drie dj’s laten zich weer opsluiten om tot en met Kerstavond non-stop radio te maken. Deze keer zijn dat Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman. Bekijk de beelden van Serious Request hieronder. Serious Request 2023 is tot en met zondag 24 december te zien, je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request. Dj's in Glazen Huis balen van coronabesmetting: "Maar we laten ons niet ondersneeuwen" (video) Bekijk deze video » Start Serious Request 2023 trekt veel belangstellenden naar Glazen Huis in Nijmegen Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's