ZIEN: John van 't Schip deelt emotionele beelden van bruiloft zoon Davey in Australië

ZIEN: John van 't Schip deelt emotionele beelden van bruiloft zoon Davey in Australië

Maandag 18 december 2023 om 13:21

Een weekend vol tegenstrijdige gevoelens en emoties voor John van 't Schip. Zijn zoon Davey is in het huwelijksbootje gestapt, zo blijkt uit beelden die de Ajax-trainer deelt op Instagram. Tegelijkertijd heeft de styliste van zijn schoondochter een video van de bruid gedeeld.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>John van 't Schip</em> deelt emotionele beelden van <em>bruiloft</em> zoon Davey in <em>Australië</em> Een weekend vol tegenstrijdige gevoelens en emoties voor John van 't Schip. Zijn zoon Davey is in het huwelijksbootje gestapt, zo blijkt uit beelden die de Ajax-trainer deelt op Instagram. Tegelijkertijd heeft de styliste van zijn schoondochter een video van de bruid gedeeld. Tekst gaat verder onder de video. Daniëlle van 't SchipRuim twee maanden na het treurige nieuws van het overlijden van Daniëlle van 't Schip, de dochter van zangeres Willeke Alberti en de echtgenote van John, heeft de huwelijksvoltrekking plaatsgevonden. Samen met John kreeg ze twee kinderen, Estelle en Davey. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johnny de Mol staat stil bij overlijden zus Daniëlle van ’t Schip: 'Klaagde nooit over pijn' Bekijk deze video » Emotionele Willeke Alberti over verlies van dochter Daniëlle van 't Schip: 'Allemaal nog veel te vers' Bekijk deze video »
Entertainment :

Daniëlle van 't Schip
Ruim twee maanden na het treurige nieuws van het overlijden van Daniëlle van 't Schip, de dochter van zangeres Willeke Alberti en de echtgenote van John, heeft de huwelijksvoltrekking plaatsgevonden. Samen met John kreeg ze twee kinderen, Estelle en Davey.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's