Zien: vrachtwagen met varkens kiept in greppel, meerdere varkens omgekomen

Zien: vrachtwagen met varkens kiept in greppel, meerdere varkens omgekomen

Maandag 18 december 2023 om 16:30

Maandagmiddag is een vrachtwagen vol varkens gekanteld in Halle. Helaas hebben meerdere varkens het ongeluk niet overleefd. De overlevende dieren worden momenteel opgevangen in een nabijgelegen weiland.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>vrachtwagen</em> met <em>varkens</em> kiept in <em>greppel</em>, meerdere varkens omgekomen Maandagmiddag is een vrachtwagen vol varkens gekanteld in Halle. Helaas hebben meerdere varkens het ongeluk niet overleefd. De overlevende dieren worden momenteel opgevangen in een nabijgelegen weiland. Tekst gaat verder onder de video. Honderd varkensIn de trailer bevonden zich ongeveer honderd varkens. De trailer belandde in de greppel. Met assistentie van de brandweer zijn de varkens naar het aangrenzende weiland gebracht, waar omstanders hen bijeen houden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Dringende opschaling: politie Groningen breidt zoekgebied voor vermiste Thomas (25) uit Bekijk deze video » Kerstdiner voor honden: driegangenmenu bij Brouwcafé Kareltje in Heusden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Honderd varkens
In de trailer bevonden zich ongeveer honderd varkens. De trailer belandde in de greppel. Met assistentie van de brandweer zijn de varkens naar het aangrenzende weiland gebracht, waar omstanders hen bijeen houden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's