Hart van Nederland: Porsche te water na ontploffing achter stuur (video)

Hart van Nederland: Porsche te water na ontploffing achter stuur (video)

Maandag 18 december 2023 om 17:17

<em>Hart van Nederland</em>: Porsche te water na ontploffing achter stuur (video) De bestuurder van een Porsche 911 is maandagmiddag langs het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht met zijn bolide in het water geraakt, zo is te zien op de beelden van Hart van Nederland. Volgens omstanders raakte de bestuurder gewond in het gezicht doordat iets in de auto in brand zou zijn gevlogen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Kerstdiner voor honden: driegangenmenu bij Brouwcafé Kareltje in Heusden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: brandweer haalt opgesloten politie én inbreker met hoogwerker uit pand in Den Haag Bekijk deze video » Zien: vrachtwagen met varkens kiept in greppel, meerdere varkens omgekomen Bekijk deze video »
Nieuws :

De bestuurder van een Porsche 911 is maandagmiddag langs het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht met zijn bolide in het water geraakt, zo is te zien op de beelden van Hart van Nederland. Volgens omstanders raakte de bestuurder gewond in het gezicht doordat iets in de auto in brand zou zijn gevlogen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's