Vriendin vermiste Thomas: 'Hij is de liefste jongen op de wereld'

Vriendin vermiste Thomas: 'Hij is de liefste jongen op de wereld'

Woensdag 20 december 2023 om 08:44

Gera de de Boer, de vriendin van de sinds afgelopen weekend in Groningen vermiste Thomas, is samen met vrienden en collega's aan het flyeren in de buurt waar hij voor het laatst gezien is: 'Om daar zoveel mogelijk beelden op te vragen. Dus dashboardcams, ring-doorbells.. zodat we zijn gang kunnen nagaan.'

'Liefste jongen van de wereld'
Wat is Thomas voor iemand? 'Hij is de liefste jongen op de wereld en ontzettend gelukkig. Hij houdt heel erg van het leven, van alle dingen die hij doet. Hij is heel sociaal en denkt heel veel aan anderen. Hij staat midden in het leven', aldus zijn vriendin.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

Vriendin vermiste <em>Thomas</em>: 'Hij is de liefste jongen op de wereld' Gera de de Boer, de vriendin van de sinds afgelopen weekend in Groningen vermiste Thomas, is samen met vrienden en collega's aan het flyeren in de buurt waar hij voor het laatst gezien is: 'Om daar zoveel mogelijk beelden op te vragen. Dus dashboardcams, ring-doorbells.. zodat we zijn gang kunnen nagaan.' 'Liefste jongen van de wereld'Wat is Thomas voor iemand? 'Hij is de liefste jongen op de wereld en ontzettend gelukkig. Hij houdt heel erg van het leven, van alle dingen die hij doet. Hij is heel sociaal en denkt heel veel aan anderen. Hij staat midden in het leven', aldus zijn vriendin. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Dringende opschaling: politie Groningen breidt zoekgebied voor vermiste Thomas (25) uit Bekijk deze video » Werkgever van in Groningen vermiste Thomas: 'We zijn aangeslagen en erg ongerust' Bekijk deze video » Politie zoekt hulp bij zoektocht naar vermiste Thomas (25) Bekijk deze video » Vermissing Thomas: enorme zoekactie gaande in Groningen Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's