Noa Vahle kan beter bij 'de Mol-kruiwagen' vandaan blijven volgens Johan Derksen (VI)

Noa Vahle kan beter bij 'de Mol-kruiwagen' vandaan blijven volgens Johan Derksen (VI)

Woensdag 20 december 2023 om 14:37

In Vandaag Inside pakt Johan Derksen Televizier-Ring Talent winnares Noa Vahle hard aan voor haar deelname aan het tv-programma Ik Hou van Holland. Niet alleen vindt Derksen dat een verschrikkelijk programma, ook haalt hij uit naar het interview dat Noa gaf in het magazine 'Linda'. Hij raadt haar aan ver bij de de Mol-kruiwagen vandaan te blijven want het kon wel eens verkeerd geïnterpreteerd worden.

Knikkeren
Tafelgast Albert Verlinde komt voor Noa op en herinnert Johan nog even fijntjes aan dat knikkeren van hem in het programma Marble Mania...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Noa Vahle</em> kan beter bij 'de Mol-kruiwagen' vandaan blijven volgens <em>Johan Derksen</em> (<em>VI</em>) In Vandaag Inside pakt Johan Derksen Televizier-Ring Talent winnares Noa Vahle hard aan voor haar deelname aan het tv-programma Ik Hou van Holland. Niet alleen vindt Derksen dat een verschrikkelijk programma, ook haalt hij uit naar het interview dat Noa gaf in het magazine 'Linda'. Hij raadt haar aan ver bij de de Mol-kruiwagen vandaan te blijven want het kon wel eens verkeerd geïnterpreteerd worden. KnikkerenTafelgast Albert Verlinde komt voor Noa op en herinnert Johan nog even fijntjes aan dat knikkeren van hem in het programma Marble Mania... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's