Enorme ravage na auto-ongeluk in Dorst: brandweer bevrijdt persoon uit voertuig

Enorme ravage na auto-ongeluk in Dorst: brandweer bevrijdt persoon uit voertuig

Woensdag 20 december 2023 om 19:20

Bij een botsing tussen twee auto's in het Brabantse Dorst zijn twee personen gewond geraakt. Een van de slachtoffers is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder de video.

Enorme ravage na <em>auto-ongeluk</em> in <em>Dorst</em>: brandweer bevrijdt persoon uit voertuig Bij een botsing tussen twee auto's in het Brabantse Dorst zijn twee personen gewond geraakt. Een van de slachtoffers is overgebracht naar het ziekenhuis. Tekst gaat verder onder de video. TraumahelikopterOmstreeks 15:15 uur vond er een ongeval plaats op de Vijf Eikenweg in Dorst. Een van de twee slachtoffers is ernstig gewond en naar het ziekenhuis overgebracht. Een traumahelikopter werd ingezet, en de brandweer heeft een persoon uit de auto bevrijd. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Waar is de mooiste kerststraat van Nederland? Dit zijn de genomineerden Bekijk deze video » Vriendin vermiste Thomas: 'Hij is de liefste jongen op de wereld' Bekijk deze video »
Nieuws :

Traumahelikopter
Omstreeks 15:15 uur vond er een ongeval plaats op de Vijf Eikenweg in Dorst. Een van de twee slachtoffers is ernstig gewond en naar het ziekenhuis overgebracht. Een traumahelikopter werd ingezet, en de brandweer heeft een persoon uit de auto bevrijd. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's