Johan Derksen: 'Gordon is door de hele wereld uitgekotst'

Johan Derksen: 'Gordon is door de hele wereld uitgekotst'

Vrijdag 22 december 2023 om 10:34

De heren van Vandaag Inside, en dan met name Johan Derksen, zullen nooit vrienden worden van Gordon, die ze in de afgelopen jaren veelvuldig bespot hebben. En nu er volop wordt gespeculeerd over een terugkeer van Geer en Goor was hij ook deze week onderwerp van gesprek. Derksen vindt het op zich wel een vermakelijk duo en snapt wel dat Gordon hier oren naar heeft: 'Die is uitgekotst door de hele wereld.'

'Hebberig'
Hij denkt echter niet dat Joling er veel zin in heeft: 'Als die het doet doet hij het niet omdat hij Gordon zo leuk vindt maar dan doet hij het ordinair voor de poen. Dat kan een goede reden zijn als je heel hebberig bent zoals ik', grapt hij.

Bekijk de aflevering van Shownieuws, dat met het verhaal over Gordon en Gerard begon, hieronder

Johan Derksen: '<em>Gordon</em> is door de hele wereld uitgekotst' De heren van Vandaag Inside, en dan met name Johan Derksen, zullen nooit vrienden worden van Gordon, die ze in de afgelopen jaren veelvuldig bespot hebben. En nu er volop wordt gespeculeerd over een terugkeer van Geer en Goor was hij ook deze week onderwerp van gesprek. Derksen vindt het op zich wel een vermakelijk duo en snapt wel dat Gordon hier oren naar heeft: 'Die is uitgekotst door de hele wereld.' 'Hebberig'Hij denkt echter niet dat Joling er veel zin in heeft: 'Als die het doet doet hij het niet omdat hij Gordon zo leuk vindt maar dan doet hij het ordinair voor de poen. Dat kan een goede reden zijn als je heel hebberig bent zoals ik', grapt hij. Bekijk de aflevering van Shownieuws, dat met het verhaal over Gordon en Gerard begon, hieronder Bekijk ook Video: Gordon spreekt van 'karaktermoord' in eerste beelden wintereditie Casa di Beau Bekijk deze video » Vogel-overlast bij Mr. Frank Visser: 'We hebben er de hele dag last van, geluid is bijzonder irritant' Bekijk deze video » Amy Rose in Winter Vol Liefde: 'Ik heb met Saul gezoend maar Jessie mag het niet weten' Bekijk deze video » Johan Derksen doet pikante onthulling: 'Dat duurt bij mij drie dagen, op mijn 74e' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen: 'Gordon is door de hele wereld uitgekotst'

Actuele video's

Meer actuele video's