Zien: hondje Mambo steelt de show bij winterfotosessie Oranjes (video)

Zien: hondje Mambo steelt de show bij winterfotosessie Oranjes (video)

Vrijdag 22 december 2023 om 18:43

De koninklijke familie poseert op Paleis Huis ten Bosch voor de winterfotosessie van dit jaar. Ook hondje Mambo is erbij. Het is hun laatste openbare optreden voordat de feestdagen aanbreken.

Lees verder onder de video.

Zien: hondje Mambo steelt de show bij winterfotosessie <em>Oranjes</em> (video) De koninklijke familie poseert op Paleis Huis ten Bosch voor de winterfotosessie van dit jaar. Ook hondje Mambo is erbij. Het is hun laatste openbare optreden voordat de feestdagen aanbreken. Lees verder onder de video. FotosessieZoals ieder jaar poseerden de Oranjes ook nu weer vlak voor de kerst voor de verzamelde media bij Paleis Huis ten Bosch. Echter was er nu een bijzonder lid van de familie dat de show stal: hondje Mambo. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: Prinses Alexia met vlag en wimpel geslaagd aan UWC Atlantic College in Wales Bekijk deze video » Zien: prinses Alexia is geslaagd en hijst de vlag op Huis ten Bosch Bekijk deze video » Zien: koninklijke familie poseert voor winterfotosessie met hondje Mambo Bekijk deze video »
Royals :
Zien: hondje Mambo steelt de show bij winterfotosessie Oranjes (video)

Fotosessie
Zoals ieder jaar poseerden de Oranjes ook nu weer vlak voor de kerst voor de verzamelde media bij Paleis Huis ten Bosch. Echter was er nu een bijzonder lid van de familie dat de show stal: hondje Mambo.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's