Net5 zendt De grote kerstmuziekquiz uit met Loïs Lane en de Dolly Dots, bekijk de beelden

Net5 zendt De grote kerstmuziekquiz uit met Loïs Lane en de Dolly Dots, bekijk de beelden

Net5 zendt <em>De grote kerstmuziekquiz</em> uit met <em>Loïs Lane</em> en de <em>Dolly Dots</em>, bekijk de beelden Zing vanavond mee met de Dolly Dots en Loïs Lane in De grote kerstmuziekquiz op Net5. De zender deelt op Instagram alvast wat leuke beelden van de show. Zie de video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) KersthitsOnder leiding van Erik van der Hoff strijden twee teams van BN'ers tegen elkaar. Suzanne en Monique Klemann - bekend als Loïs lane - vormen samen een team. Het andere team bestaat uit ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker. Welk team heeft de meeste kennis van kersthits en gaat er met de hoofdprijs vandoor? De grote kerstmuziekquiz is 24 december om 20:00 uur te zien op Net5. Je kunt de leukste fragmenten en de aflevering van De grote kerstmuziekquiz terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Stars On Stage start 5 januari op RTL 4: dit zijn de BN'ers die meedoen (video) Bekijk deze video » Zondag in Kerstduetten: Het kerstverhaal met Marlijn Weerdenburg, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Zondag 24 december 2023 om 15:42

Zing vanavond mee met de Dolly Dots en Loïs Lane in De grote kerstmuziekquiz op Net5. De zender deelt op Instagram alvast wat leuke beelden van de show. Zie de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Kersthits
Onder leiding van Erik van der Hoff strijden twee teams van BN'ers tegen elkaar. Suzanne en Monique Klemann - bekend als Loïs lane - vormen samen een team. Het andere team bestaat uit ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker. Welk team heeft de meeste kennis van kersthits en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

De grote kerstmuziekquiz is 24 december om 20:00 uur te zien op Net5. Je kunt de leukste fragmenten en de aflevering van De grote kerstmuziekquiz terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's