Hart van Nederland: brandweer redt moeder en baby bij brand in Amsterdamse flat (video)

Hart van Nederland: brandweer redt moeder en baby bij brand in Amsterdamse flat (video)

Dinsdag 26 december 2023 om 09:07

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer redt moeder en baby bij brand in Amsterdamse flat (video) Bewoners van een flat in Amsterdam zijn dinsdagochtend opgeschrikt door brandend tuinmeubilair. De brandweer heeft bij enkele woningen de deur ingetrapt om mensen in veiligheid te brengen, waaronder het appartement van een moeder en haar jonge kind, zo meldt Hart van Nederland. Door de snelle reactie van de brandweer was het vuur bovendien snel onder controle. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: twee mensen van dak gered bij brand in portiekflat Den Haag (video) Bekijk deze video » Zien: water blijft stijgen, spectaculaire dronebeelden uiterwaarden Deventer (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: explosie bij hotel in Deventer, geen gewonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bewoners van een flat in Amsterdam zijn dinsdagochtend opgeschrikt door brandend tuinmeubilair. De brandweer heeft bij enkele woningen de deur ingetrapt om mensen in veiligheid te brengen, waaronder het appartement van een moeder en haar jonge kind, zo meldt Hart van Nederland. Door de snelle reactie van de brandweer was het vuur bovendien snel onder controle.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's