Zien! Drone- en andere beelden van gevolgen hoogwater in Deventer en omgeving

Zien! Drone- en andere beelden van gevolgen hoogwater in Deventer en omgeving

Woensdag 27 december 2023 om 14:43

Aan de hand van dronebeelden boven Deventer en omgeving zijn de gevolgen van het hoogwater goed te zien. Wegen staan blank, daar kan men niet meer langs...

Bekijk de beelden in het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien! Drone- en andere beelden van gevolgen hoogwater in Deventer en omgeving Aan de hand van dronebeelden boven Deventer en omgeving zijn de gevolgen van het hoogwater goed te zien. Wegen staan blank, daar kan men niet meer langs... Bekijk de beelden in het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Op X laten veel mensen zien wat het hoogwater teweeg brengt. Het hertenkamp in Hardenberg loopt al goed vol..#vecht #hoogwater pic.twitter.com/T1pAIvoUaC— Mi (@fransentjm) December 27, 2023 Benieuwd hoeveel emmers water we de komende dagen nog uit de kelder zullen scheppen ? #hoogwater pic.twitter.com/TCYfQpaVn2— Jessica Kloosterboer (@aboutanurse) December 27, 2023 Watermanagement. Nooit bij stil gestaan, maar die 'verlaging' in de dijk heeft dus als doel om bij extreem hoog water als nu, het achtergelegen (herten)park te genruiken als buffer, zodat #Hardenberg de voeten droog houdt. #hoogwater pic.twitter.com/GksQSzfSm3— Ferdinand B. Dam (@_FD__) December 26, 2023 Het water is de laatste jaren niet zo hoog geweest in het Ganzendiep bij Grafhorst. #hoogwater #ijsselmuiden #grafhorst pic.twitter.com/9fzXVEIqGB— Simon Doorn (@simondoorn) December 26, 2023 Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: explosie bij hotel in Deventer, geen gewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: recreatiepark ondergelopen door hevige regenval (video) Bekijk deze video » Stier al dagen ingesloten door hoogwater in België, vlakbij Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws :

Op X laten veel mensen zien wat het hoogwater teweeg brengt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's