De kwis met sneeuwballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De kwis met sneeuwballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De kwis met sneeuwballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Speciaal voor het einde van 2023 verkeert De kwis met ballen helemaal in winterse sferen. Op woensdag 27 december kun je bij SBS6 kijken naar de speciale editie De kwis met sneeuwballen. Alle fragmenten uit deze uitzending Meedoen aan De kwis met sneeuwballen (natte) droom voor team Radio 538? Bekijk deze video » WinterwonderlandNormaal is deze door Johnny de Mol gepresenteerde quiz compleet in zomerse sferen, maar nu is de studio omgetoverd tot een winterwonderland. En dus zijn het ook geen grote gele strandballen die de kandidaten het zwembad in duwen, maar sneeuwballen. Bekende NederlandersDaarbij houden de verschillen tussen de normale reeks en De kwis met sneeuwballen niet op. De teams bestaan dan nog wel uit vijf personen, maar dit keer zijn het bekende Nederlanders die een nat pak riskeren voor een mooi geldbedrag. Daarnaast gaat bij winst de 25.000 euro naar een goed doel. Verder is de opzet van het spel zoals vanouds. Geeft iemand het foute antwoord op een vraag, dan kukelt die persoon het water in. Als het één speler van het team lukt om droog de eindstreep te halen wint de groep het bedrag.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 27 December 2023 om 22:38

Speciaal voor het einde van 2023 verkeert De kwis met ballen helemaal in winterse sferen. Op woensdag 27 december kun je bij SBS6 kijken naar de speciale editie De kwis met sneeuwballen.

Winterwonderland
Normaal is deze door Johnny de Mol gepresenteerde quiz compleet in zomerse sferen, maar nu is de studio omgetoverd tot een winterwonderland. En dus zijn het ook geen grote gele strandballen die de kandidaten het zwembad in duwen, maar sneeuwballen.

Bekende Nederlanders
Daarbij houden de verschillen tussen de normale reeks en De kwis met sneeuwballen niet op. De teams bestaan dan nog wel uit vijf personen, maar dit keer zijn het bekende Nederlanders die een nat pak riskeren voor een mooi geldbedrag. Daarnaast gaat bij winst de 25.000 euro naar een goed doel. Verder is de opzet van het spel zoals vanouds. Geeft iemand het foute antwoord op een vraag, dan kukelt die persoon het water in. Als het één speler van het team lukt om droog de eindstreep te halen wint de groep het bedrag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De kwis met ballen

Actuele video's

Meer actuele video's