Grote ravage in Helmond: bestuurster botst tegen verkeersbord, hekwerk én lantaarnpaal

Grote ravage in Helmond: bestuurster botst tegen verkeersbord, hekwerk én lantaarnpaal

Grote ravage in <em>Helmond</em>: bestuurster botst tegen verkeersbord, hekwerk én lantaarnpaal In de nacht van woensdag op donderdag botste een automobilist bij een oversteekplaats voor voetgangers tegen een verkeersbord, hekwerk én tegen een lantaarnpaal aan op de vluchtheuvel. De ravage is groot op de Kanaaldijk Noord-West in Helmond. Gelukkig raakte de bestuurster niet ernstig gewond, ze klom zelf uit de auto. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tilburg: gevluchte automobilist laat ravage achter na ongeval (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Ongeluk Zaandam: voetganger overleden, politie doet onderzoek Bekijk deze video » Oorlog met Rusland? Dienstplicht-nieuwe stijl: jongeren vrijwillig jaar bij landmacht Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 28 december 2023 om 11:27

In de nacht van woensdag op donderdag botste een automobilist bij een oversteekplaats voor voetgangers tegen een verkeersbord, hekwerk én tegen een lantaarnpaal aan op de vluchtheuvel. De ravage is groot op de Kanaaldijk Noord-West in Helmond. Gelukkig raakte de bestuurster niet ernstig gewond, ze klom zelf uit de auto.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's