Tycho in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook wel in Goede tijden, slechte tijden spelen ofzo'

Tycho in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook wel in Goede tijden, slechte tijden spelen ofzo'

Vrijdag 29 december 2023 om 09:36

Het is ook lastig, om 24 uur met een onbekende op date te gaan en dan steeds genoeg gespreksstof te hebben. Het zorgt dan ook voor wat ongemakkelijke momenten tussen Amber en Tycho. Maar als er dan uiteindelijk toch weer wordt gesproken laat die laatste, die nu hovenier is, weten ook wel een tv-carrière te ambiëren: 'In een serie zoals GTST spelen ofzo.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Tycho in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook wel in <em>Goede tijden, slechte tijden</em> spelen ofzo' Het is ook lastig, om 24 uur met een onbekende op date te gaan en dan steeds genoeg gespreksstof te hebben. Het zorgt dan ook voor wat ongemakkelijke momenten tussen Amber en Tycho. Maar als er dan uiteindelijk toch weer wordt gesproken laat die laatste, die nu hovenier is, weten ook wel een tv-carrière te ambiëren: 'In een serie zoals GTST spelen ofzo.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sophie bijt van zich af in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook autorijden' Bekijk deze video » Angela de Jong sneert naar Gordon: 'Hoop dat je in buitenland vriendje vindt, zijn wij van je verlost' Bekijk deze video » Overdondert Joshua Benjamin met besluit? 'Zo gaan we het doen!' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's