Overdondert Joshua Benjamin met besluit? 'Zo gaan we het doen!' (Winter vol Liefde)

Overdondert Joshua Benjamin met besluit? 'Zo gaan we het doen!' (Winter vol Liefde)

Vrijdag 29 december 2023 om 08:35

Joshua weet Benjamin flink in te pakken in Winter Vol Liefde en heeft zelfs al een plan gemaakt voor de komende maanden: 'Hier wonen? Nee. Ik kom elke maand hiernaartoe, om de drie weken. Dan ga ik lekker skieën, kom ik een dagje helpen en dan vlieg ik weer terug. En jij komt vier dagen per maand naar Nederland en zo gaan we het doen.' De Amsterdammer lijkt redelijk zeker van zijn zaak.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Overdondert Joshua Benjamin met besluit? 'Zo gaan we het doen!' (<em>Winter vol Liefde</em>) Joshua weet Benjamin flink in te pakken in Winter Vol Liefde en heeft zelfs al een plan gemaakt voor de komende maanden: 'Hier wonen? Nee. Ik kom elke maand hiernaartoe, om de drie weken. Dan ga ik lekker skieën, kom ik een dagje helpen en dan vlieg ik weer terug. En jij komt vier dagen per maand naar Nederland en zo gaan we het doen.' De Amsterdammer lijkt redelijk zeker van zijn zaak. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Benjamin (Winter Vol Liefde) overvalt dates met pittig besluit: 'Eruit' Bekijk deze video » Winter Vol Liefde gemist? Marco stuurt Joyce naar huis: "Dacht heel even, smeer die wafel maar in je haar" Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Bart pakt zijn koffers omdat romantische klik met Edith ontbreekt Bekijk deze video » Zien: zo worden Benjamin en Joshua uit Winter Vol Liefde gepersifleerd Bekijk deze video »
TV :
Overdondert Joshua Benjamin met besluit? 'Zo gaan we het doen!' (Winter vol Liefde)

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's