Love Raft start dinsdag op NPO 3: eerste beelden van datingshow in de natuur

Love Raft start dinsdag op NPO 3: eerste beelden van datingshow in de natuur

Vrijdag 29 december 2023 om 14:24

Wie het nieuwe jaar graag begint met een heerlijke nieuwe datingshow, moet zeker kijken naar NPO 3. Op deze zender kun je vanaf 2 januari kijken naar Love Raft. In dit programma trekken tien singles de natuur in om te gaan daten.

Lees verder onder de video.

<em>Love Raft</em> start dinsdag op NPO 3: eerste beelden van datingshow in de natuur Wie het nieuwe jaar graag begint met een heerlijke nieuwe datingshow, moet zeker kijken naar NPO 3. Op deze zender kun je vanaf 2 januari kijken naar Love Raft. In dit programma trekken tien singles de natuur in om te gaan daten. Lees verder onder de video. Singles zijn gekoppeldTien vrijgezellen zijn aan elkaar gekoppeld door professionals en ze ontmoeten elkaar in Zweden, helemaal weg van hun drukke levens in Nederland. Na de ontmoeting horen de singles aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. Daarna ontmoeten ze elkaar weer, om te kijken of ze een relatie kunnen opbouwen met hun match, of wellicht met een ander uit de groep… Bekijk de eerste beelden van Love Raft hierboven. Love Raft is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Love Raft terugkijken bij Gids.tv. Dave Roelvink en Jazzlyn Dusoswa uit elkaar: 'Een kind heeft twee gelukkige ouders nodig' Bekijk deze video » Angela de Jong sneert naar Gordon: 'Hoop dat je in buitenland vriendje vindt, zijn wij van je verlost' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Hoe vaak wil jij per week?' Bekijk deze video »
TV :
Love Raft start dinsdag op NPO 3: eerste beelden van datingshow in de natuur

Singles zijn gekoppeld
Tien vrijgezellen zijn aan elkaar gekoppeld door professionals en ze ontmoeten elkaar in Zweden, helemaal weg van hun drukke levens in Nederland. Na de ontmoeting horen de singles aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. Daarna ontmoeten ze elkaar weer, om te kijken of ze een relatie kunnen opbouwen met hun match, of wellicht met een ander uit de groep…

Bekijk de eerste beelden van Love Raft hierboven.

Love Raft is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Love Raft terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's