Lang Leve de Liefde: 'Hoe vaak wil jij per week?'

Lang Leve de Liefde: 'Hoe vaak wil jij per week?'

Vrijdag 29 december 2023 om 09:45

Robert heeft eigenlijk niet echt zin om te antwoorden op de vraag van Sigrid, over hoe vaak hij in een relatie met zijn partner naar bed wil. 'Dat houd ik voor mezelf. Dat is een hokjesvraag.'

Wat hij daar precies mee bedoelt zie je hieronder, in het fragment van Lang leve de liefde:

Lang Leve de Liefde: 'Hoe vaak wil jij per week?' Robert heeft eigenlijk niet echt zin om te antwoorden op de vraag van Sigrid, over hoe vaak hij in een relatie met zijn partner naar bed wil. 'Dat houd ik voor mezelf. Dat is een hokjesvraag.' Wat hij daar precies mee bedoelt zie je hieronder, in het fragment van Lang leve de liefde: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tycho in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook wel in Goede tijden, slechte tijden spelen ofzo' Bekijk deze video » Ruzie bij Mr. Frank Visser: 'Je bent een gefrustreerde jaloerse oude vrouw' Bekijk deze video » Overdondert Joshua Benjamin met besluit? 'Zo gaan we het doen!' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's