Voorproefje: Vandaag Inside Oudejaarsspecial vanuit Ziggo Dome (video)

Voorproefje: Vandaag Inside Oudejaarsspecial vanuit Ziggo Dome (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 16:27

Vandaag Inside gemist? Bekijk elke dag de aflevering terug bij Gids.tv.

Voorproefje: <em>Vandaag Inside Oudejaarsspecial</em> vanuit Ziggo Dome (video) Vandaag Inside gemist? Bekijk elke dag de aflevering terug bij Gids.tv. Het is 31 december en dus tijd om even goed te gaan zitten voor een terugblik op het jaar 2023. Speciaal voor deze gelegenheid nemen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp niet plaats in hun bekende studio, maar in de Ziggo Dome. En er werd niet alleen gekletst, maar ook gezongen, zo zie je in bovenstaande vooruitblik. De Oudejaarsspecial van Vandaag Inside is zondag 31 december om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boa Vadym confronteert Vandaag Inside-tafel met uitspraken: 'Kwetsend en vernederend' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Marc Overmars stuurde eerste dickpic naar directrice' (video) Bekijk deze video » ZIEN: De 10 best bekeken video's van Gids.tv in 2023 Bekijk deze video » Özcan Akyol volgt het hoogwater in Deventer op de voet: 'Zeer indrukwekkend' Bekijk deze video »
TV :

Het is 31 december en dus tijd om even goed te gaan zitten voor een terugblik op het jaar 2023. Speciaal voor deze gelegenheid nemen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp niet plaats in hun bekende studio, maar in de Ziggo Dome. En er werd niet alleen gekletst, maar ook gezongen, zo zie je in bovenstaande vooruitblik.

De Oudejaarsspecial van Vandaag Inside is zondag 31 december om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's