Hart van Nederland: ree in nood uit kanaal gered in Beek en Donk (video)

Hart van Nederland: ree in nood uit kanaal gered in Beek en Donk (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 18:00

<em>Hart van Nederland</em>: ree in nood uit kanaal gered in Beek en Donk (video) De brandweer van Beek en Donk en Helmond hebben zaterdag uit de Zuid-Willemsvaart een ree gered. Het is nog onduidelijk hoe het dier in het water kwam, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Het dier maakt het goed. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: extra maatregelen door hoogwater in de Dommel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie verwijdert demonstranten van A10 (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto over de kop geslagen bij aanrijding Geulle (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De brandweer van Beek en Donk en Helmond hebben zaterdag uit de Zuid-Willemsvaart een ree gered. Het is nog onduidelijk hoe het dier in het water kwam, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Het dier maakt het goed.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's