Hart van Nederland: auto over de kop geslagen bij aanrijding Geulle (video)

Hart van Nederland: auto over de kop geslagen bij aanrijding Geulle (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 17:43

<em>Hart van Nederland</em>: auto over de kop geslagen bij aanrijding Geulle (video) In Geulle is zaterdagmiddag bij een frontale aanrijding een auto over de kop geslagen. Dit gebeurde na een frontale botsing met een andere auto, meldt Hart van Nederland. De bestuurder zat daardoor beklemd in het voertuig. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: extra maatregelen door hoogwater in de Dommel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser ernstig gewond na aanrijding met shovel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie verwijdert demonstranten van A10 (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Geulle is zaterdagmiddag bij een frontale aanrijding een auto over de kop geslagen. Dit gebeurde na een frontale botsing met een andere auto, meldt Hart van Nederland. De bestuurder zat daardoor beklemd in het voertuig.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's