Hart van Nederland: extra maatregelen door hoogwater in de Dommel (video)

Hart van Nederland: extra maatregelen door hoogwater in de Dommel (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 16:36

<em>Hart van Nederland</em>: extra maatregelen door hoogwater in de Dommel (video) Volgens Waterschap De Dommel daalt het waterpeil in de Dommel trager dan aanvankelijk verwacht. Om wateroverlast te voorkomen, worden er in Sint-Oedenrode daarom extra voorzorgsmaatregelen getroffen, zo is te zien op bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vuurwerk gekte bij Duitse supermarkten door Nederlandse vuurwerktoeristen, gevechten breken uit! Bekijk deze video » Hart van Nederland: passagierstrein ramt auto bij Rijen, grote ravage (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser ernstig gewond na aanrijding met shovel (video) Bekijk deze video »
TV :

Volgens Waterschap De Dommel daalt het waterpeil in de Dommel trager dan aanvankelijk verwacht. Om wateroverlast te voorkomen, worden er in Sint-Oedenrode daarom extra voorzorgsmaatregelen getroffen, zo is te zien op bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's