RTL Boulevard: 'Opsporingslijst is het laatste redmiddel voor de politie' (video)

RTL Boulevard: 'Opsporingslijst is het laatste redmiddel voor de politie' (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 20:30

<em>RTL Boulevard</em>: 'Opsporingslijst is het laatste redmiddel voor de politie' (video) Terwijl 2024 nadert worden er eindejaarslijstjes gepresenteerd met de beste hits, favoriete films en spannendste boeken. Minder luchtig zijn de registers waar de politie dagelijks mee te maken heeft, met speciale teams die zware voortvluchtige criminelen opsporen, onder andere op de Nationale Opsporingslijst en Europe's Most Wanted; volgens Jermaine Ellenkamp het laatste redmiddel van de politie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Robert ten Brink bij Martien Meiland aan de deur: "Jeetjemina, ik schrik me dood" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Zeeman Confronteert start dinsdag: "We beginnen met een hele heftige aflevering" Bekijk deze video » Gebroken harten in 2023: Ruud en Olcay, Thijs en Igone en andere sterren (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Boulevard: 'Opsporingslijst is het laatste redmiddel voor de politie' (video)

Terwijl 2024 nadert worden er eindejaarslijstjes gepresenteerd met de beste hits, favoriete films en spannendste boeken. Minder luchtig zijn de registers waar de politie dagelijks mee te maken heeft, met speciale teams die zware voortvluchtige criminelen opsporen, onder andere op de Nationale Opsporingslijst en Europe's Most Wanted; volgens Jermaine Ellenkamp het laatste redmiddel van de politie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's