Oud & Nieuw met Ik hou van Holland: Opnieuw drukknop problemen bij Richard

Oud & Nieuw met Ik hou van Holland: Opnieuw drukknop problemen bij Richard

<em>Oud &amp; Nieuw</em> met <em>Ik hou van Holland</em>: Opnieuw drukknop problemen bij Richard Vanavond zien we bij SBS6 een nieuwe spetterende show van Ik hou van Holland. Je kunt knallend het jaar uit met Linda de Mol, Richard Groenendijk en Jeroen van Koningsbrugge. Bekijk hieronder een fragment van de oudejaarsaflevering waarin er problemen zijn met de drukknop van Richard. Wie drukte eerder op de knop? Jeroen of Richard... De oudejaarsspecial van Ik hou van Holland is 31 december om 20:01 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Team Richard speelt vals tijdens Namen Raden: "Wat maakt dat nou uit!" Bekijk deze video » ZIEN: Bridget Maasland voor takkewijf uitgemaakt bij Ik hou van Holland Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
Zondag 31 december 2023 om 13:28

Vanavond zien we bij SBS6 een nieuwe spetterende show van Ik hou van Holland. Je kunt knallend het jaar uit met Linda de Mol, Richard Groenendijk en Jeroen van Koningsbrugge. Bekijk hieronder een fragment van de oudejaarsaflevering waarin er problemen zijn met de drukknop van Richard. Wie drukte eerder op de knop? Jeroen of Richard...

De oudejaarsspecial van Ik hou van Holland is 31 december om 20:01 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's