Bekijk de trailer van The Curse, vanaf 5 januari op SkyShowtime

Bekijk de trailer van The Curse, vanaf 5 januari op SkyShowtime

Dinsdag 2 januari om 13:25

De serie volgt Whitney en Asher Siegel, een pasgetrouwd stel dat hun visie voor milieuvriendelijke woningen probeert waar te maken voor de kleine gemeenschap van Española, New Mexico. Het wordt er echter niet makkelijker op wanneer Dougie, een reality-tv-producent met nogal excentrieke trekjes, kansen ziet in hun verhaal.

Bekijk de trailer van <em>The Curse</em>, vanaf 5 januari op SkyShowtime De serie volgt Whitney en Asher Siegel, een pasgetrouwd stel dat hun visie voor milieuvriendelijke woningen probeert waar te maken voor de kleine gemeenschap van Española, New Mexico. Het wordt er echter niet makkelijker op wanneer Dougie, een reality-tv-producent met nogal excentrieke trekjes, kansen ziet in hun verhaal. Bekijk de trailer van The Curse hierboven. De satirische serie The Curse is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks te zien op SkyShowtime. De eerste vijf afleveringen zijn per direct beschikbaar. Bekijk ook Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van True Detective: Night Country, vanaf 15 januari op HBO Max Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Curse, vanaf 5 januari op SkyShowtime

Bekijk de trailer van The Curse hierboven.

De satirische serie The Curse is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks te zien op SkyShowtime. De eerste vijf afleveringen zijn per direct beschikbaar.

Actuele video's

Meer actuele video's