Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van <em>Echte Meisjes in de Jungle</em> Het is bijna zover! De 'Echte Meisjes' trekken de jungle weer in, in de hoop de buitenwereld te vinden. Om het nieuwe seizoen te vieren kwam de cast even bij elkaar om de eerste beelden te bekijken. Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Loots en Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen gaan dit keer de natuur in! Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari te zien op Videoland. Je kan de beste fragmenten van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Michella Kox: 'Dit doe ik voor 50.000 euro' (video) Bekijk deze video » Zien: Famke Louise, Michella en Louisa schitteren in nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle Bekijk deze video » Bizarre wending: Esmee Ipema doet tóch niet mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video » Echte Meisjes In De Jungle: Michella Kox boert erop los Bekijk deze video » Bekijk hier de eerste beelden van Echte Meisjes in de Jungle seizoen 2! Bekijk deze video » Drama in aantocht: Esmee Ipema doet tóch mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video » Nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle: Louisa betitelt Famke Louise als 'grootste slang' Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 21 december 2023 om 16:31

Het is bijna zover! De 'Echte Meisjes' trekken de jungle weer in, in de hoop de buitenwereld te vinden. Om het nieuwe seizoen te vieren kwam de cast even bij elkaar om de eerste beelden te bekijken. Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Loots en Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen gaan dit keer de natuur in!

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari te zien op Videoland. Je kan de beste fragmenten van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's