Gedupeerden hoogwater draaien zelf op voor kosten ondergelopen kelders in Baarlo

Gedupeerden hoogwater draaien zelf op voor kosten ondergelopen kelders in Baarlo

Gedupeerden <em>hoogwater</em> draaien zelf op voor kosten ondergelopen kelders in <em>Baarlo</em> In het Limburgse Baarlo drijven ondergelopen kelders en loslatend laminaat bewoners van de Kasteellaan tot wanhoop. Zij kampen al weken met ernstige wateroverlast. De nodige pompen zijn aangeschaft omdat het water nog steeds binnenkomt. KostenVolgens het Waterschap Limburg is een droge kelder de verantwoordelijkheid van de huiseigenaar. Dit leidt tot grote ontevredenheid leidt bij de getroffen bewoners want zij vinden dat de gemeente Peel en Maas hun specifieke situatie onvoldoende heeft meegenomen in het waterbeheerbeleid. Van de verzekering hoeven zij ook niets te verwachten. Zo draaien de gedupeerden van het hoogwater draaien zelf op voor de kosten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hoogwaterdrama op camping Blokzijl: 'Alles staat blank, het is verschrikkelijk' Bekijk deze video » Hart van Nederland: extra maatregelen door hoogwater in de Dommel (video) Bekijk deze video » Inwoonster Geldermalsen wint bijna 5 miljoen euro: 'Oh oh oh... onwerkelijk' (Postcodekanjer) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 3 januari om 13:24

In het Limburgse Baarlo drijven ondergelopen kelders en loslatend laminaat bewoners van de Kasteellaan tot wanhoop. Zij kampen al weken met ernstige wateroverlast. De nodige pompen zijn aangeschaft omdat het water nog steeds binnenkomt.

Kosten
Volgens het Waterschap Limburg is een droge kelder de verantwoordelijkheid van de huiseigenaar. Dit leidt tot grote ontevredenheid leidt bij de getroffen bewoners want zij vinden dat de gemeente Peel en Maas hun specifieke situatie onvoldoende heeft meegenomen in het waterbeheerbeleid. Van de verzekering hoeven zij ook niets te verwachten. Zo draaien de gedupeerden van het hoogwater draaien zelf op voor de kosten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's