Zien: wervelwind in België zorgt voor grote ravage (video)

Zien: wervelwind in België zorgt voor grote ravage (video)

Donderdag 4 januari om 20:17

Zien: <em>wervelwind</em> in België zorgt voor grote ravage (video) Een windhoos heeft in België een spoor van vernieling achtergelaten in twee steden in de gemeente Antwerpen. Tientallen woningen zijn daarbij beschadigd en er worden meerdere gewonden gemeld. In bovenstaande video van RTL Nieuws zie je de beelden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: zo ging storm Henk tekeer in Nederland (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: temperaturen in Zweden gedaald naar -43 graden (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: experts waarschuwen voor wiegendood door foto's op internet (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: wervelwind in België zorgt voor grote ravage (video)

Een windhoos heeft in België een spoor van vernieling achtergelaten in twee steden in de gemeente Antwerpen. Tientallen woningen zijn daarbij beschadigd en er worden meerdere gewonden gemeld. In bovenstaande video van RTL Nieuws zie je de beelden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's