RTL Nieuws: temperaturen in Zweden gedaald naar -43 graden (video)

RTL Nieuws: temperaturen in Zweden gedaald naar -43 graden (video)

Donderdag 4 januari om 19:31

<em>RTL Nieuws</em>: temperaturen in Zweden gedaald naar -43 graden (video) Wie in Zweden rondloopt, kan zomaar letterlijk de ijspegels aan zijn neus hebben hangen. In sommige delen van het land is het nu -43 graden. En dat levert naast problemen ook mooie beelden op. RTL Nieuws deelt de beelden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: gigantische ontploffing in auto met vuurwerk door sigaretje (video) Bekijk deze video » Heftig: vliegtuig vliegt in brand tijdens landing op airport Tokio (video) Bekijk deze video » Zien: zo ging storm Henk tekeer in Nederland (video) Bekijk deze video » Vuurwerkexplosie Midwolda: 'Was misschien zelf ook de lucht in gegaan' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Nieuws: temperaturen in Zweden gedaald naar -43 graden (video)

Wie in Zweden rondloopt, kan zomaar letterlijk de ijspegels aan zijn neus hebben hangen. In sommige delen van het land is het nu -43 graden. En dat levert naast problemen ook mooie beelden op. RTL Nieuws deelt de beelden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's