Hart van Nederland: motorrijder overleden na aanrijding met politieauto in Arnhem (video)

Hart van Nederland: motorrijder overleden na aanrijding met politieauto in Arnhem (video)

Vrijdag 5 januari om 17:40

<em>Hart van Nederland</em>: motorrijder overleden na aanrijding met politieauto in Arnhem (video) De motorrijder die vrijdagochtend in Arnhem overleed door een aanrijding met een politievoertuig, is een 57-jarige man uit diezelfde plaats, meldt Hart van Nederland op basis van politieberichten. De auto van de politiemedewerker was niet herkenbaar als politieauto. De bestuurder reed niet onder invloed, zo bleek uit een ademtest. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: zwaargewonde man gevonden op straat in Huizen (video) Bekijk deze video » Video: politie deelt heftige beelden van met zwaar vuurwerk bekogelde agenten Bekijk deze video » Mooie beelden: zeer zeldzame mhorrgazelle geboren in Diergaarde Blijdorp (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De motorrijder die vrijdagochtend in Arnhem overleed door een aanrijding met een politievoertuig, is een 57-jarige man uit diezelfde plaats, meldt Hart van Nederland op basis van politieberichten. De auto van de politiemedewerker was niet herkenbaar als politieauto. De bestuurder reed niet onder invloed, zo bleek uit een ademtest.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's